sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kirpakkaa

Näillä pakkasilla me on lämmitetty verstasta urakalla. Aloitetaan vintiltä ja kipitetään kellariin. Kun kaikissa uuneissa sitten palaa tuli, aloitetaan kierros alusta. Ylös, keskelle, alas, ylös, keskelle jne. No, sitten menee  järjestyskin jo sekaisin, mutta haittaakse? Meillä on lämmintä ja hyvä tekemisen meininki :)




Tilasin puusepältä telineet kangasnäytteille ja sain ne viime viikolla. No, miettikääs nyt, kun kotiin tulee jotakin uutta, niin silloinhan kaikki järjestys menee uusiksi (vaikka ei pitänyt). Minulla oli näille tarkkaan suunnitellut paikat, mutta pakka meni sekaisin.
Tämä tuli eteiseen ja on loistava.




Mutta sittenhän se tiesi sitä, että eteisen vanha pöytä piti siirtää. Ja mihin se sitten keksittiinkin siirtää, siitä piti siirtää taas jotakin johonkin muualle. Kompuran paikka muuttui, heinä- ja hamppupaalit muuttivat myös...
(ai että mä rakastan tätä!).




Toinen näytehylly tuli verstaan puolelle. Siinä on tietysti vähän verhoilijalla haastetta heinäpölyn yms. kanssa. Mutta imuroidaan ja tuuletetaan, eihän se sen kummempaa ole.

Jatketaan hommia...

Tänään valmistui kaksi K-tuolia. Minä olen näihin tosi tyytyväinen.





Verstaalla on myös "askarreltu"



Me täällä verstalla tehdään näitä! Itse haluan ainakin yhden valkoisen mökille ja sitten kotiin halliin peilin eteen ja siihen joku makee  pöytä...










Ei kommentteja: