sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Hulinat verstaalla jatkuu


Kyllä, kuva on aivan oikein päin. Tuoli on pukeilla selällään ja selkänoja tekeillä. Taustaseinä on sopivasti lattian näköinen. Osa kartanon tuoleista alkaa olla varsinaista verhoilukangasta vaille. Kangasta menee paljon, mutta koristenauhaa menee vielä enemmän.



Minulla oli mielenkiintoinen toimeksianto. Moottorikelkan satulan korjaaminen. Muutaman tovin sitä mietin, mutta sitten päätin ottaa härkää sarvista. En ole nimittäin tällaista tehnyt. Moottoripyörän satuloita olen tehnyt, mutta en näitä. Mielenkiintoista (ja likaista!). Jossakin vaiheessa bensat ja öljyt valuivat lattialle, hiekkaa oli siellä sun täällä, tekijän kädet kuin autokorjaajan jne.



Mutta hyvää jälkeä tuli. Hyvä ja opettavainen tarina kaiken kaikkiaan. Eipä olla eilisen teeren tyttöjä enään tässä(kään).



Kaiken tämän hulinan keskellä olen tehnyt muutaman aivan ihanan hankinnan!
Sain tammisaarelaiselta verhoilijalta erikoisen rokokoosohvan/tuolin. Se on todella hurjassa kunnossa mutta pelastettavissa. Näen jo mielessäni millainen se on kunnostettuna ja verhoiltuna kauniilla ja laadukkaalla kankaalla. Haastetta siinä on, todellakin.



Toinen hankinta on 1800-luvun lopulta oleva sohva. Aivan IHANA!



Meillä alkaa olla hieman ahdasta näiden kaikkien kanssa. Kun nyt äkkiä lasken, niin meidän olohuoneessa on kahdelle ihmiselle aivan liikaa huonekaluja. Toivon, että miehelläni on kärsivällisyyttä ja kärsivällisyyttä...

Pitäisi saada KUNNON verstas jostakin, nälkä kasvaa syödessä....


Tämä on Ransun kerjäysasento. Tassu on kovin "kipeä" ja muutenkin menee sen verran huonosti, että vähintään puruluu pitää saada.
Ihanaa Joulun odotusta kaikille!


Ei kommentteja: