tiistai 24. maaliskuuta 2009

Oinaan kotkotukset


Koti on oinaalle kääntymispaikka. Kiihekän ja vauhdikkaan elämäntyylin vastapainoksi se on vain väliasema nopeiden vaihtojen keskellä. Siivoaminen ei ole oinaan vahvempia puolia - eikä varsinkaan sen laatu. Roskat menevät surutta maton alle. Joten pitäisikin harkita homman delegeointia. Tyyli on reilu, selkeä ja toimiva.

No huh huh. Elän oinaan kanssa. Ja koti muka vain kääntymispaikka, kaikkea kanssa. Kodista annettaisiin vaikka henki, tietenkin! Elämäntyyli on kyllä kiihkeää :) mutta sanoisinko, että ei niin vauhdikasta - oinaani miettii kaikki asiat ja päätökset monelta kantilta; ei ylläreitä. Siivoaminen - siinä se on onnekkaassa tilanteessa. Meillä käy enkeli joka "tuo järjestyksen elämäämme". Hän ei todennäköisesti ole oinas, koska roskat ei ole maton alla. Oinaani tyylitaju on yllättänyt minut monesti viime aikoina, luovuutta ja kekseliäisyyttä löytyy yllättävistä asioista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen oinas ja kyllä tuo aika paikkansa pitää - tosin sen verran selkärankaa löytyy, että roskat ei mene maton alle!

-Oinas61-

Terhi kirjoitti...

Sellainen on lauma kun on pässikin (oinas)...
t-oinas-