lauantai 28. maaliskuuta 2009

Valmis tuoli ja pajunkissoja!




Tänään sain ystävättäreni tuolin valmiiksi. On se vaan kumma, minkälaisia kiksejä valmiista työstä joka kerran saa. Sitä tarkastelee joka kantilta, silittelee, ihmettelee ja ihastelee.
Sellaista päivää, kun työ valmistuu, kukaan, tai mikään, ei pysty sitten millään pilaamaan.

Tuolihan oli reunanauhaa vailla. Sen saaminen kauniisti paikalleen olikin hieman haasteellista. Nauha oli maton kanttausnauhaa, joka oli ommeltu kaksinkerroin, jotta saatiin sopiva leveys. Näin nauhalle tuli sitten paksuutta joka hieman hankaloitti asioita.
Mutta olen lopputulokseen tyytyväinen, toivottavasti myös ystävättäreni.

Sitten nostinkin pukeille projektituolini. Vuorossa joustinten tukisidonnat. Ei helppoa. Työ ei oikein tahtonut edistyä, ei sitten millään. Kun sain yhden joustimen oikeaan korkeuteen, niin sitten väli edelliseen ei ollutkaan sama kuin edellisessä rivissä ja luisusolmun tilalla olisi pitänyt olla yliheitto… Huh huh. Sitomista, purkamista, sitomista jne.

Puolisolmu kakkoseen, yliheitto ykköseen, yliheitto ykköseen, puolisolmu kakkoseen jne.
Ai niin, puolisolmu kello viiteen ja siitä liu’utus oikeaan kohtaan joustinta.
Kylläpä 7 tuntia meni aivan heittämällä vaikka sitomishomma takkuilikin. Mutta muuta merkittävää kuvattavaa ei ollut tällä kertaa kuin valmis tuoli.
Laitan teille kimpun pajunkissoja. Sidontahommat jatkuu ensi viikolla. Nautitaan keväästä!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Varoituksen sana - joustinten sitominen ei ole helppoa hommaa. Itse olen tehnyt monia monia K-tuoleja ja aina se on yhtä haastavaa.
terv. yks tuali-ihminen